Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden
log in

Huldiging vrijwilligers 2015

  • Geschreven door 

Na afloop van de Ensinkwedstrijd werden tijdens onze jaarlijkse kerstborrel voor vrijwilligers drie gemeentelijke vrijwilligerspenningen uitgereikt door Bianca van Kaathoven, wethouder van actieve stad, sport, diversiteit en vergunningen van de gemeente Eindhoven.
Het bestuur heeft deze penningen aangevraagd als blijk van waardering voor hun 12,5-jarige vrijwillige inzet voor Aegir.

Dit jaar zijn de penningen uitgereikt aan:

Miranda Tonnaer

Miranda is sinds 1 mei 2003 vrijwilliger én lid van Aegir. Op die datum is zij namelijk aan de slag gegaan als trainer bij de afdeling waterpolo. Talloze malen heeft zij de trainingen verzorgd van met name jonge kinderen die de beginselen van het waterpolo bijgebracht moesten worden.
Eerst wekelijks op zondagen in het ir. Ottenbad en later ook nog op de dinsdagen in de Tongelreep.
Ook was zij als trainer/coach elk weekend aanwezig bij de wedstrijden van het pupillenteam.

Miranda zorgt altijd voor een goede sfeer met name buiten de trainingen en wedstrijden om en nodigt met enige regelmaat de kinderen bij haar thuis uit voor bijvoorbeeld een sinterklaasavond. Zij geeft ook zwemles op de elementaire avonden en zorgt ervoor dat bij de Grote Clubactie de kinderen bij het waterpolo enthousiast gemaakt worden om loten te verkopen. Verder fungeert zij nog als W- functionaris ( jurylid) bij de waterpolowedstrijden.

Miranda kreeg uit handen van het bestuur ook een oorkonde uitgereikt omdat zij tevens 12,5 jaar lid is van Aegir.

P1050967

Pascal van de Haar

Pascal is sinds 20 april 1995 lid van Aegir. Als 17-jarige is hij destijds bij de vereniging begonnen met het spelen van waterpolowedstrijden. Op 1 juni 2003 is Pascal als vrijwilliger voor de vereniging gaan werken. Eerst als W-functionaris ( jurylid) bij waterpolowedstrijden en even later als scheidsrechter bij de wekelijkse waterpolowedstrijden. Dit doet hij niet onverdienstelijk gezien de positieve beoordelingen die hij krijgt.
Pascal maakt ook al jaren deel uit van de Paaskampcommissie en zorgt er door zijn creativiteit en regelwerk altijd voor dat de spellen die verzonnen worden tot in detail uitgevoerd kunnen worden. Je doet nooit tevergeefs een beroep op Pascal.
Pascal is sinds 2015 voorzitter van de waterpolocommissie en de drijvende kracht aan het begin van de veranderingen die de toekomst met zich mee gaat brengen. 

Sinds kort geeft hij ook waterpolotrainingen als dit door uitval van een trainer noodzakelijk is, kortom een man die van aanpakken weet.

P1050974

Jordi van Hout

Jordi is sinds 14 april 1994 lid van Aegir. Als 6-jarige is hij destijds begonnen met het behalen van zijn zwemdiploma’s waarna hij al snel doorstroomde naar de recreatieve wedstrijdzwemmers. Op 1 september 2002 is Jordi als 14-jarige begonnen als hulpinstructeur bij het elementair zwemmen op de donderdagavond om vervolgens als instructeur zelfstandig 2 uur per week aan de badrand te staan om kinderen op te leiden voor hun diploma.
Naast het lesgeven maakt Jordi al jaren deel uit van de Paaskampcommissie en zorgt hij er mede voor dat de kinderen elk jaar weer kunnen terugkijken op een geslaagd Paaskamp met mooie verhalen.
Samen met zijn moeder Ria en zijn vriendin Shari maakt hij ook nog deel uit van de activiteitencommissie die met name voor de vrijwilligers van de vereniging jaarlijks een aantal bindingsactiviteiten organiseert.

Sinds 2015 maakt Jordi deel uit van het bestuur met het oog om in 2016 de huidige penningmeester op te volgen.

P1050965

Proficiat. We hopen dat jullie nog lang voor de vereniging actief blijven!