Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 983 niet laden
log in

Huldiging jubilarissen

  • Geschreven door 

Tijdens de ALV op 6 april 2016 werden de volgende jubilerende leden gehuldigd:

Ilse Heuvelmans en Pascal Kwint voor hun 12,5-jarig lidmaatschap.
Marjan Ruijters en Corrie Meijer voor hun 40-jarig lidmaatschap.
Zij ontvingen uit handen van het bestuur een bos bloemen en een oorkonde.

Remko van Ruiten en Ria Verschoor konden niet aanwezig zijn op de ALV. Zij ontvangen op een later tijdstip de bloemen en de oorkonde.

Penningmeester Han van der Tuin nam afscheid van het bestuur. Han is penningmeester geworden in 2001. Hij heeft de financiële verslaglegging gedigitaliseerd met een programma wat hij zelf heeft gemaakt. Hier heeft hij de ledenadministratie aan toegevoegd. Han heeft veel werk verricht voor de vereniging en dan met name in het bestuur. Hij was altijd beschikbaar en had alles op orde. Betrouwbaar en punctueel. Echt een man van de punten en de komma’s. Niet voor niets een ‘lid van verdienste’!

Het bestuur en de vereniging bedanken hem voor zijn inbreng, zijn prettige manier van samenwerken en bovenal voor het werk wat ook hij in het beleidsplan gestoken heeft. Hoewel hij destijds aangaf hier geen kaas van te hebben gegeten en er enigszins huiverig voor te zijn, is hij enthousiast hiermee aan de slag gegaan. Wij hebben hier respect voor en zijn hem dankbaar voor zijn tijd, energie en punctualiteit.

Han ontving een bloemenbon, een dinerbon en een ‘Aegirklokje’. Hij blijft gelukkig een vrijwilliger waar Aegir op kan bouwen!

 p1060417   p1060418   p1060421