log in

Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen

  • Geschreven door Brenda

Beste zwemmers,

Ook dit jaar organiseert PSV Zwemmen weer de Eindhovense Schoolzwemkampioenschappen. Al jaren is het ESZK hét evenement voor schoolkinderen in Eindhoven om in contact te komen met de zwemsport. Ben jij ook wel te porren voor een zwemwedstrijdje? Lees dan snel verder!

Alle basisschoolkinderen in Eindhoven die in het bezit zijn van een B-zwemdiploma (of equivalent) mogen meedoen. Tijdens het ESZK zwem je twee individuele afstanden: de rugslag en de vrije slag. We sluiten de wedstrijd af met een estafette. Hoe harder je zwemt, des te meer punten je verzamelt voor jouw school! De school met de meeste punten wint het klassement.

De ESZK vind dit jaar plaats op woensdag 22 maart van 14.30 tot 17.15 uur. Ter voorbereiding worden er ook twee trainingsmiddagen georganiseerd op 8 en 15 maart. Dit jaar zijn de trainingen in twee groepen verdeeld: de onderbouw (groep 3/4) van 15.00 tot 15.45 uur en de middenbouw (groep 5/6) en bovenbouw (groep 7/8) van 15.45 tot 16.45 uur. Tijdens de trainingen zullen de trainers van PSV de kinderen voorbereiden op het zwemmen van de wedstrijd.

Aanmelden is mogelijk t/m 4 maart (of totdat de capaciteit van de wedstrijd bereikt is) via de contactpersoon van jouw school. Mocht jouw school niet deelnemen, dan kun je altijd nog individueel inschrijven via dit formulier.

Mocht u zich willen opgeven als contactpersoon van uw school, dan kan dat hier.

Deelnemers en begeleiders ontvangen op 5 maart een email met meer informatie. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ons via eszk@psvzwemmen.nl.